Don't Miss
Home / Tag Archives: ќелија

Tag Archives: ќелија

Затвореникот се потурил со колонска вода и се (само)запалил

Кога некаде околу 21 часот надзорниците ја направија вообичаената визита на ќелиите Ферат Алију како и вообичаено лежеше во својот кревет. Ништо не наговестуваше дека по само неколку минути тој ќе посегне по својот живот. И штотуку надзорниците се подготвуваа ...

Read More »