Home / Tag Archives: Кирил

Tag Archives: Кирил

Адаптација на спортските терени во ОУ “ Кирил и Методиј “

Денеска почна адаптацијата на спортските терени во дворот на ОУ „Св. Кирил и Методиј“. По 40-тина години без никакви интервенции на терените, на децата ќе им биде овозможено да имаат часови по физичко образование на нова површина и со соодветно ...

Read More »

И Божиновски планирал да му ја дувне од Македонија

Екс министерот Миле Јанакиески заврши во притвор, бидејќи наводно преку посредник барал амнестија од претседателот Ѓорги Иванов за сите обвинети од СЈО, а во спротивно се заканил со бегство. Поради истите причини притвор доби и Кирил Божиновски, исто така обвинет ...

Read More »