Home / Tag Archives: Клими

Tag Archives: Клими

Две и пол илјади битолски семејства ќе се греат со инвертир клими

Две и пол илјади битолски семејства ќе се греат со инвертир клими Вкупно 2.500 битолски семејства оваа земија ќе се греат со инвертор клими. Ова беше соопштено на денешната прес конференција во  локлната смаоуправа во Битола. Новата мерка на Владата ...

Read More »