Don't Miss
Home / Tag Archives: Клинички

Tag Archives: Клинички

Груевски требаше да им се извини на битолчани за владеењето на Талески

ВМРО-ДПМНЕ и Никола Груевски без идеи и без никави резултати во изминатите 11 години за Битола и битолчани не реализираа нити еден капитален објект.Едно зборуваа и ветуваа пред битолчани а ништо не направија во изминатите 11 години, затоа битолчани се ...

Read More »