Home / Tag Archives: книговодство

Tag Archives: книговодство

Бончановски на платен список во Општината, а работи за Евиденција

Секретарот на Општината Битола, Сободан Бончановски кој откако сами си поднесе оставка од секретарската функција и сам си се назначи за раководител на Секторот за финансии во Општината Битола, деновиве откако со Талески зедоа годишни одмори постојано е ангажиран во ...

Read More »

Бончановски сам се разреши од секретар и сам се именува за раководител

Десната рака на Владимир Талески, Слободан Бончановски во пресрет на изборите си дал оставка од функцијата секретар на општината, за да веднаш потоа истиот со решение на градоначалникот Талески повторно бил нанчен за раководител на Секторот за финансии. Ова денеска ...

Read More »