Home / Tag Archives: колекторски

Tag Archives: колекторски

Потпишан договор за изработка на техничка документација за доизградба на колекторскиот систем во НП Пелистер

Деновиве, градоначалникот на општина Битола д-р Владимир Талески потпиша договор со министерот за животна средина Нурхан Изаири за „ Изработка на техничка документација и доизградба на колекторски систем за локацијата Бегова Чешма во НП Пелистер “. Договорот беше потпишан согласно ...

Read More »