Don't Miss
Home / Tag Archives: конститутивна

Tag Archives: конститутивна

Денеска конститутивна седница на Собранието на Македонија

Денеска во 13 часот ќе се одржи конститутивната седница на деветтиот собраниски состав на Македонија. Вчера претседателот на Собранието во заминување, Трајко Вељаноски, одржа координативен состанок со претставниците на партиите кои имаат пратеници во новиот собраниски состав. Прашањето за кое ...

Read More »

Конститутивната седница на Собранието ќе се одржи утре во 13 часот

Седницата на Собранието на која ќе бидат верификувани пратеничките мандати ќе се одржи утре во 13 часот. Седницата ја свика претседателот на поранешниот пратенички состав Трајко Вељаноски, а со неа ќе претседава исто така тој. Претседателот на државата, Ѓорѓе Иванов ...

Read More »

Конститутивна седница на мрежата за интегриран развој на Пелагонискиот регион

Деновиве во Битола се одржа конститутивна седница на мрежата за интегриран развој на Пелагонискиот регион. Функционирањето на оваа мрежа ќе придоенсе за развој на Пелагонискиот регион преку реализирање на проекти кои во голем дел ќе поттикнат поголем развој на бизнисот ...

Read More »