Don't Miss
Home / Tag Archives: Конвенција

Tag Archives: Конвенција

Битола град на среќни и безгрижни луѓe

Денеска во општинските простории официјално беше промовиран  кандидатот за градоначалник на Битола, од ВМРО-ДПМНЕ Зоран Илиоски и кандидатите за советници од оваа партија за локалните избори што ќе се одржат на 15 октомври. Илиоски на почетокот од неговото излагање , ...

Read More »