Home / Tag Archives: Крстоар

Tag Archives: Крстоар

Пуштени локалните патишта во Буково и Крстоар

Министерот за информатичко општество и администрација Иво Ивановски, градоначалникот на  Битола Владимир Талески, заедно со пратениците Лилјана Кузмановска и Зоран Илиоски, официјално го означија пуштањето во употреба на локалните патишта за селата Буково и Крстоар. И двата проекти се од ...

Read More »