Home / Tag Archives: Kulevski

Tag Archives: Kulevski

Градоначалникот Талески имал приватна фирма за снимање на филмови

Пред да стане градоначалник, уште на 30 август 2004 година, Владимир Талески заедно со уште еден висок функционер на ВМРО-ДПМНЕ, Видан Кулевски и според упатените друг близок роднина  на сопругата на премиерот Никола Груевски,  Боркица, основале фирма „АРТ Медија” – ...

Read More »