Don't Miss
Home / Tag Archives: културнаминистерот

Tag Archives: културнаминистерот

Залудни обиди на ВМРО ДПМНЕ да ги запре промените

СДСМ порачува дека со неоснованите, неиздржани и апсурдни иницијативи за интерпелации, ВМРО-ДПМНЕ продолжува очајнички да се обидува да ги закочи реформите и проектите за кои што гласаше мнозинството граѓани. Поднесената интерпелација за министерот за култура Роберт Алаѓозовски, само докажува дека ...

Read More »