Don't Miss
Home / Tag Archives: квартален извештај

Tag Archives: квартален извештај

Усвоен кварталниот извештај

Советниците на денешната седница го усвоија кварталниот извештај за извршување на буџетот на Општината Битола за вториот квартал во 2014 година. Во вториот квартал во општинскиот буџет се реализирани вкупни приходи од 273 милиони денари од планираните 691 милион или ...

Read More »