Home / Tag Archives: Л.Л.пари

Tag Archives: Л.Л.пари

Сопственичката на ВАН ГРУП од Могила била медицинска сестра

Сопственичката на фирмата ВАН ГРУП Л.Л. која на годинашниот Бит фест доби најмногу пари, во износ од 1.000.000 денари била медицинска сестра која работела во една приватна здраствена установа. Според извори на порталот на Бит фест таа пред извесно време ...

Read More »