Don't Miss
Home / Tag Archives: Ламбе Алабааковски

Tag Archives: Ламбе Алабааковски

Ламбе Алабаковски доживеа сообраќајна несреќа

Утринава околу 10 часот, на превојот Плетвар, во близина на селото Раец, сообраќајна несреќа доживеа Македонскиот поп-пејач Ламбе Алабакоски. Како што пишува прилепскиот портал 10без10, поради лошите услови на патот и влажниот коловоз, Алабакоски изгубил контрола и излетал од патот ...

Read More »