Don't Miss
Home / Tag Archives: легенди

Tag Archives: легенди

Фудбалери и музички ѕвезди помагаа за битолчанец

Во спортската сала “Младост” во Битола се одигра хуманитарен натпревар во фудбал помеѓу ветераните на Пелистер и на Македонија. На паркетот во “Младост” се најдоа: Илија Најдоски, Драган Канатларовски, Бошко Ѓуровски, Илчо Ѓоргиоски, Саша Ќириќ, Митко Стојковски, Тони Мицевски, Ванчо ...

Read More »