Don't Miss
Home / Tag Archives: лекови

Tag Archives: лекови

Од 1-ви април намалени цени на 542 лека

Од 1-ви април се намалува цената на 542 генерички и оригинаторни лекови. Ова е седмото по ред намалување на цените на лековите, согласно Законот за лекови и медицинските помагала и Методологијата за начинот на формирање на цените на лековите. Ова ...

Read More »