Home / Tag Archives: лингивистичко

Tag Archives: лингивистичко

Промоција на лингвистичко “богатство“ во училиштето Братство

Во просториите на  ООУ „ Братство“, во присуство на градоначалникот на Општина  Карпош Стефан Богоев, високиот комесар за национални малцинства на ОБСЕ Ламберто Заниер, проект- менаџерот на НАНСЕН дијалогот за интеркултурна соработка Ветон Зеколи, како и на авторите Веселинка Лабровска ...

Read More »