Home / Tag Archives: линии

Tag Archives: линии

Од јуни седум нови возни линии на релација Скопје-Битола

Од „Македонски железници“ информираат дека од почетокот на јуни, на релацијата Скопје – Битола и обратно ќе сообраќаат седум линии. Покрај постојните, ќе се воведат и нови возови, па така вкупно ќе има три патнички и четири експресни гарнитури, кои ќе сообраќаат на ...

Read More »