Don't Miss
Home / Tag Archives: липковски

Tag Archives: липковски

СДСМ:Најостро го осудуваме инцидентот во Липковскиот регион

Најголемата опозициска партија, СДСМ, порача дека најостро го осудува инцидентот во липковскиот регион. Истовремено посочува на нерасветлувањето на инцидентите од безбедносен карактер во последниот период, порачувајќи дека тоа отвора простор за различни шпекулации. -Социјалдемократскиот сојуз посочува дека нерасветлувањето на инцидентите ...

Read More »