Don't Miss
Home / Tag Archives: ЛТД

Tag Archives: ЛТД

Возачите на ЛТД ги започнаа подготовките

Иако,  временските прилики не им одат во прилог, мотокростистите на ЛТД минатиот викенд ги започнаа подготовките за новата сезона. -Започнавме да тренираме во Грција на патеката кај Толемаида, бидејќи таму е потопло и може да се вози. Но, далеку сме ...

Read More »