Home / Tag Archives: Маја Коцијанчич

Tag Archives: Маја Коцијанчич

Коцијанчич: ДИК и судовите да работат непречено без притисок и политичко влијание

Портпаролката на Европската комисија Маја Коцијанчич, во изјава за МИА, денеска побара во име на официјален Брисел Државната изборна комисија (ДИК) и судовите да се остават да работат непречено, без притисок и политичко влијание. – ЕК ги забележа прелиминарните резултати ...

Read More »