Home / Tag Archives: Мајски

Tag Archives: Мајски

Карпош солидарен со Мексико

Општина Карпош во духот на солидарноста ќе испрати хуманитарна помош за Мексико, државата која  деновиве се соочи со силен земјотрес  којшто однесе голем број човечки жртви и причини огромна материјална штета. Цели населби во Карпош постземјотресно се подигнати токму со ...

Read More »