Home / Tag Archives: мазник

Tag Archives: мазник

На советничката Габриела Илиевска и падна парето

Советниците од Советот на Општина Битола денеска вртеа мазник со паричка по повод Василица. Годинава парето и се падна на советничката од ВМРО Народна, која во Советот е во коалиција со опозициската СДСМ,  Габриела Илиевска. Многумина  таквата среќа ја прокоментираа ...

Read More »

Василичарска забава на Унијата на жени на ВМРО-ДПМНЕ

Во ресторанот “Вавилон” во Битола се одржа василичарската забава на Унијата на жени на ВМРО-ДПМНЕ од Битола на која присуствуваа повеќе од 500 членки на Унијата на жени. Присутните ги поздрави претседателката на Унијата на жени од Битола, Анита Ангелевска, ...

Read More »