Don't Miss
Home / Tag Archives: Мета. Наташа Петровска

Tag Archives: Мета. Наташа Петровска

Албанскиот претседател ја блокираше Битола

Денеска во прва официјална посета на Битола беше претседателот на Албанија Илир Мета. За време на посетата битола буквално од рано изутрината беше под блокада,а силни полициски сили беа и на целиот пат од Битола до Скопје. На високиот гостиин ...

Read More »