Don't Miss
Home / Tag Archives: мисија

Tag Archives: мисија

365 дена грижа, Унијата на жени на ВМРО- ДПМНЕ -Битола во предновогодишна хумана акција

Под мотото, топла прегратка и срдечни зборови се одвиваше посетата на Унијата на жени при Општинскиот комитет на ВМРО ДПМНЕ – Битола на Домот за стари лица „Сју Рајдер” Битола. -Унијата на жени на ВМРО ДПМНЕ – Битола, традиционално пред ...

Read More »

Една прегратка за само 10 денари, младите лајонси во хумана мисија

Членовите на најмладата група на битолските лајонси, “Алфа лео клуб“  денеска на Широк Сокак во хумана мисија. По повод, први декември, Светскиот ден за борба против сидата, пред супер маркетот “Веро“ на пладне, го организираа настанот “ една прегратка за ...

Read More »