Home / Tag Archives: мобилна

Tag Archives: мобилна

Со мобилна апликација поблиску до граѓаните

Со цел да комуницира непосредно со своите граѓани, Стевчо Јакимовски, градоначалникот на Општина Карпош е првиот политичар во Република Македонија кој  пушти во употреба своја мобилна апликација за смарт телефони. Следејќи ги светските трендови, градоначалникот на Општина Карпош и претседател ...

Read More »