Home / Tag Archives: мост подвижен

Tag Archives: мост подвижен

Најново: РЕК Битола подготвува подвижен мост

Со цел да овозможи комуникација на патот Битола Новаци и Новаци Битола, којшто е прекинат, стручните екипи на РЕК Битола веќе подготвуваат подвижен монтажен мост, кој ќе биде поставен на местото каде што е прекинат патот. Според надлежните во РЕК ...

Read More »