Home / Tag Archives: мотив

Tag Archives: мотив

Њујорк: Полицијата трага по осомничени и по мотив

Повеќе од 24 часа по експлозиите во Њујорк, во кои беа повредени 29 лица, камерите за надзор покажале исто лице во близина на местото на експлозијата и на друга локација неколку блока подолу, каде што била пронајдена експлозивна направа, објави ...

Read More »