Home / Tag Archives: МРТВ

Tag Archives: МРТВ

Тајните долгови на јавниот сервис МРТВ

Јавното радиодифузно претпријатие Македонска радио телевизија испрати соопштение по повод објавените наслови во неколку медиуми за фактичката состојба по однос на обврските кон своите коминтенти. Соопштението го објавуваме интегрално: „Од назначување на сегашниот менаџмент во март 2012 година до денес, ...

Read More »