Don't Miss
Home / Tag Archives: Надзорни одбори

Tag Archives: Надзорни одбори

Владина чистка во Надзорните и Управните одбори

Владата на денешната седница усвои решенија за разрешување на членови на сите управните и надзорни одбори на јавните претпријатија, јавните здравствени установи, јавните установи за социјална работа, агенции и други правни лица. Тие се разрешени со цел да се спречат ...

Read More »