Home / Tag Archives: населби

Tag Archives: населби

Дали Битола ќе стане град на мигранти?

Во врска со најавата за отворање на мигрантски населби во Битола, прес одржа ВМРО ДПМНЕ. На прес конференцијата во ОК на ВМРО ДПМНЕ членот на Комитетот Тони Коњановски рече; -СДС како што почнаа така и продолжуваат, зад грбот на граѓаните ...

Read More »