Home / Tag Archives: националност

Tag Archives: националност

Монструм е конструиран случај

Адвокатот Сашо Дуковски кој и се приклучи на одбраната во случајот „Монструм“ на денешната јавна седница во Врховниот суд го оспори обвинението дека не е прецизно и оти за ништо нема доказ. Вели дека во обвинението пишува оти осудените во ...

Read More »