Don't Miss
Home / Tag Archives: неисправна

Tag Archives: неисправна

Брод Живојно Вашарејца и Новоселани со неисправна вода за пиење

Од регионалната здравствена установа истакнуваат дека четирите пелагониски села не се вклучени на градскиот водовод што го одржува ЈКП „Водовод”-Битола, чиј систем непречено функционира и ги снабдува сите водокорисници со здрава и чиста вода. Пелагониските села Брод и Живојно од ...

Read More »