Home / Tag Archives: Невеновски

Tag Archives: Невеновски

Невеновски: Илиоски ја има поддршката на ВМРО Народна

Кандидатот на ВМРО ДПМНЕ и Коалицијата “ За подобра Македонија “ Зоран Илиоски ја имаа поддршката на ВМРО Народна. Поддршката што наводно Наташа Петровска ја доби од Александар Делов, кандидат за пратеник на Павле Трајанов и Кире Климевски шеф на ...

Read More »

ВМРО Народна со поддршка за Наташа Петровска

И покрај апелот на локалниот лидер на ВМРО Народна Горан Невеновски членството на  оваа партија на престојните локални избори да му ја дадат поддршката на кандидатот на ВМРО ДПМНЕ, Зоран Илиоски,  сепак членството не го послуша неговиот апел и одлучи ...

Read More »