Don't Miss
Home / Tag Archives: невидливи

Tag Archives: невидливи

Пироманите повторно пеплосуваат автомобили во Битола

Практиката на палење возила годинава никако да престане, а и покрај интензивните истраги, најголем дел пиромани за битолчани сѐ уште се „невидливи“.                                                                                                                  Зачестено подметнувањето пожари   Кога се мислеше дека „пироманите“ во Битола конечно решија да се ...

Read More »