Don't Miss
Home / Tag Archives: Никола Младенов

Tag Archives: Никола Младенов

Новинарот Љубиша Арсиќ добитник на наградата „Никола Младенов“

Првата наградата „Никола Младенов“ за најдобра истражувачка сторија во 2014 година што ја доделува МИМ, ја доби новинарот Љубиша Арсиќ за серијалот истражувачки текстови на тема „Тајна фабрика за изработка на пасоши“, објавени во неделникот „Фокус“. Втората награда отиде во ...

Read More »