Home / Tag Archives: Нитола

Tag Archives: Нитола

Исклучен блокот Битола 3

Денеска  блокот Битола 3 ќе биде исклучен од  електро енергетската мрежа. Ваквото исклучување е планирано и се прави  поради превентивна проверка и отстранување на помали дефекти, како и за зајакнување на оперативноста на блокот. Блок 3 ќе биде вратен во ...

Read More »