Home / Tag Archives: новинарот

Tag Archives: новинарот

Повик за ослободување од притвор на Божиновски

Здружението на новинари на Македонија инсистира новинарот Зоран Божиновски да се пушти од притвор и да му се овозможи да се брани од слобода. Го повикуваме обвинителот Златко Биковски да го повлече барањето за притвор, а судијата Ленка Давиткова веднаш ...

Read More »