Home / Tag Archives: новоформиран

Tag Archives: новоформиран

Враќање на боксот во Битола, формиран нов клуб Битола

Најавите за вложувања од страна на Агенцијата за спорт и млади и формирањето на новата балканска боксерска лига беше повод за формирање на нови боксерски клубови. И Битола не остана имуна на овие нови боксерски трендови, па така, во нашиот ...

Read More »