Don't Miss
Home / Tag Archives: НУ

Tag Archives: НУ

Конференција за Првата светска војна

 На 13 и 14 декември во хотел ресторанот Капри  ќе се одржи  конференцијата „Социо-културни аспекти на Првата светска војна“, посветена на стогодишнината од завршувањето на Првата светска војна. Историските факти и политички импликации пред, за време, и по завршувањето на ...

Read More »