Home / Tag Archives: обединување

Tag Archives: обединување

Иванов: Да ги жртвуваме личните за државните интереси

Треба да градиме култура на дијалог и компромис, но и чувство за единство околу државните интереси, рече претседателот Иванов и повика дијалогот да биде воден „во институциите, а не во амбасадите“. -Поддршката да ја бараме од граѓаните, а не од ...

Read More »