Home / Tag Archives: обемен

Tag Archives: обемен

Едно комбе обвиненија за Кабинетот на Груевски

Специјалното јавно обвинителство веднаш по прес-конференцијата ги достави обвинителните акти во Кривичниот суд со што започнува судската постапка. Доказните материјали за вкупно 17 обвиненија сместени во кутии влегоа во надлежниот суд. Неколку службени возила на обвинителството го обезбедуваа комбето кое ...

Read More »