Don't Miss
Home / Tag Archives: обезбедувачи

Tag Archives: обезбедувачи

Груевски бара уште 20 бодигардови

Поранешниот премиер Никола Груевски бара од МВР најмалку 20 лични обезбедувачи – дознава ТВ 24. Според нашите информации, екс премиерот го поднел барањето на петти месецов, а во него навел дека добивал бројни закани во изминатиот временски период. Освен заканите, ...

Read More »