Home / Tag Archives: обвинетите

Tag Archives: обвинетите

Обвинетите од Диво Насеље сакале само да заплашат?

Јавното Обвинителство ги имаше завршните зборови за случајот „Диво Насеље“. По презентирањето на доказите, Обвинителството рече дека сите обвинети се виновни за тероризам, а според обвинителот Наум Пановски, цел на обвинетите било да го заплашат народот. -Врз основа на вербалните ...

Read More »