Home / Tag Archives: обвинето. барања. одбинеи

Tag Archives: обвинето. барања. одбинеи

Амнестирани уште петмина обвинети за 27 април

Уште пет лица обвинети во предметот за 27 април, се амнестирани со одлука на Кривичниот суд, а согласно Законот за амнестија, изгласан во Собранието. Од судот соопштија дека се уважени пет барања на обвинети лица, по претходно добиено мислење од ...

Read More »