Home / Tag Archives: одглагање

Tag Archives: одглагање

Седницата на Советот презакажана за понеделник

Седницата на Советот на која требаше да се изгласа Одлуаката за одржување на референдум против Стратегијата на бегалците, која беше закажана за утре, 1 септември, е презакажана за понеделник 4 септември. Од општината нема информации  кои се причините за одлагање ...

Read More »