Home / Tag Archives: одложување

Tag Archives: одложување

Пишман политики

Во Македонија продолжува политиката која сите овие години ја практикуваат македонските политичари – да бидат единствено доследни во својата недоследност. И покрај цврстите ветувања на владејачките партии, ВМРО-ДПМНЕ и ДУИ, по одложувањето на изборите на 24 април, дека на 5 ...

Read More »

Прекината вонредната седница на Советот

Вонредната седница на Советот на Општина Битола на која советниците расправаа  за  состојбите со поплавите е прекината. По неколкучасовната расправа околу актуелните состојби и дебатата која се отвори околу тоа кој е виновен за настанатите поплави, вонредната седница на  Советот ...

Read More »