Don't Miss
Home / Tag Archives: одоговрност

Tag Archives: одоговрност

СДСМ бара реакција од Здружението на просветни работници во Битола

-Како просветен работник но и како човек, бев згрозена од сликата на одделенскиот наставник Жанета Петровска, на која држи крст со името на жив човек претставувајќи го како починат. Наставникот треба да е пример за младите и пример во општеството ...

Read More »