Home / Tag Archives: одреди

Tag Archives: одреди

Судот не му одреди притвор на Талески

Кривичниот суд Скопје 1 откако го испита градоначалникот на Битола, Владимир Талески одлучи да не му одреди притвор и го пушти Талески да се брани од слобода. Градоначалникот на Битола, Владимир Талески по распитот кој траел околу  2 часа, од ...

Read More »