Home / Tag Archives: одземање

Tag Archives: одземање

Потврдена информацијата за одземање лиценцата на битолскиот гинеколог!

Информацијата која ја пласираше порталот на Битолски весник за одземање лиценцата на еден познат битолски гинеколог е потврдена. Лиценцата на гинекологот му е одземена од страна на Лекарската комора на Македонија. Засега,  не се соопштуваат причините поради кои му е ...

Read More »